Jämvikt

Ok. Tre bra anledningar att vara glad:

  1. Solen skiner och det är varmt och gott
  2. Jag har varit på terapi och känner mig lite mer hel
  3. Jag har suttit i trädgården och haft ett trevligt samtal med mobila teamet
Tre bra anledningar att må dåligt

  1. Jag ringde min mamma och hon var allmänt virrig och hade för första gången i mitt liv på riktigt glömt bort min födelsedag som var igår.
  2. Hon sak verkligen sälja det lilla träslottet
  3. Jag är vansinnigt pank
Så på det hela stora taget så jämnar det mesta ut sig som livet plägar göra.

I morgon ska jag först på sjukgymnastik och sedan träffa läkaren för första gången på snart 2 år. Mest känner jag nu för att lägga mig ner och sova, nattvakandet börjar ta ut sin rätt. Men jag har några saker på schemat att göra först. Jag tänkte tala med min dotter om det här med alkohol, Valborg och att man inte måste göra som alla andra. Hon är 15 och jag är livrädd för att hon hamnar dyngrak i nån glänta med nått blodtörstigt gäng småkillar. MEn jag tror att hon har nog med vett för att ta rätt beslut. Förhoppningsvis har jag visat mig vara tillräckligt avskräckande för att visa henne att alkohol är en livsfarlig drog. Man kan bara prata med henne och hoppas på det bästa.

Fast innan jag gör det måste jag äta nått. Sen ska jag lägga mig och läsa till hon slutar skolan så att jag kan ringa henne.

Grabben är 18 i år så honom är jag inte lika orolig för. Han har uppvisat stor klokhet när det gäller alkohol än så länge även om han givetvis haft sina fyllor.

Jaja, först ska jag ta en kopp kaffe på balkongen, röka en cigarett och sedan får jag göra det jag ska göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback