Majsan sten, en prostituerad?

Maj Steen är en av de ledande moderatpolitikerna i Borås och ordförande i kommunfullmäktige. Stadens starka kvinna. Kul för henne. Nå, det räcker väl så kan man tycka. Men inte för Majsan inte. Nope. Hon är även medium minsann. Kan man tänka. Hon kan ta kontakt med döda. Spookey.

Men det är väl inte så mycket att säga om. Om hon nu nöjde sig med det kan man tycka. Men det gör inte Fru Steen inte. Nope. Hon tar betalt för det hela. Väl betalt med. Hon ska 100 spänn per person för att delta i en seans. Minsann. Nå, då har tv3s "Insider" granskat den kära Majsan. Men hon svarar inte på frågor gratis. Nej då. Så ska hon ha lite mer pengar. Gniden som Farbror Joakim? Mmm, man kan tycka det.

Nå, det hela vore ju inget problem om hon nu inte vore den hon är. Ordförande i Kommunfullmäktige. I Borås. Moderat. Jo just det. Det är sånt som samlar röster. Bland annat har hon kläckt ur sig att man "väljer sina föräldrar".

Vilken tur Majsan hade som inte valde två invandararföräldrar med alkoholproblem boende på Norrby. Vilken tur hennes föräldrar hade som hade ett så smart barn som valde just dem.

Skulle jag vilja prata med henne? Fråga henne varför jag valde att bli den jag är? Varför jag valde att få de föräldrar jag har? Det kan du ge dig fan på. Men... hon gör ju inget gratis som hon säger.

Tja, hon resonerar som en prostituerad så kanske hennes föräldrar inte hade sån tur som de trodde.

Men det som retar mig är att detta är än en grej som får min vackra stad att framstå som full av korkade väljare och invånare.

Är vi inte smartare än så?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback