Med ålderns rätt har jag liten pitt

Jag lider av håravfall. Inte så att jag har några kala fläckar. Med det plus en massa små grå hårstrån här och var berättar för mig att jag med full fart är på väg mot det som kallas den gyllene medelåldern. Nog så. Det kan jag fixa.

Men nu till ett värre problem. Min penis, manslem, pitt eller vad man nu väljer att kalla den, krymper. Jo, jag lovar, den krymper för varje dag. Snart får jag använda pincett för att kunna kissa rakt. Jag har hört någonstans att det beror på min övervikt, men det resomenanget fattar jag inte riktigt. Alls.

Nä, jag tror att jag helt enkelt slitit ut den i förtid. Så måste det bara vara. Tanken var från början att den skulle räcka till 80 årsåldern men jag har misskött mig så grovt att den är på väg att ta slut redan vid 40.

Kanske håller jag på att bli kvinna? Tänk om jag vaknar upp en morgon och den är helt borta. Hua!.

Inte för att jag verkar ha någon nytta av den förtilfället, men vi har haft många roliga stunder i hop min lilla stump och jag. Det är många morgnar när han väckt mig pigg och nyter och väntat på att även jag ska slå upp mina melerade ögon och tjuta av glädje för att dagen har börjat.

Kanske man skull köpa nån salva eller en penispump eller nått sånt. För tänk om jag nu skulle, mot alla förmodan, möta en kvinna igen. Inte vill hon att jag ska ligga där och gnida med en liten stackars stump som knappt tittar ut från sitt bo.

Detta mina vänner är allvarligt. Synnerligen allvarligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback