Mina äventyr i Rydal och La Stada Borås

Sådär ja. Då har man varit ute i stora världen. Mobila teamet hämtade upp mig och så åkte vi och fikade på ett pikant litet fik i Rydal. Stället var fullplottrat av 50 och 60-tals grejer, gamla skivor på väggarna, en gammal radio och lite annat smått och gott.. Vi satt i solen och språkade sen körde de in mig till La Stada där jag äntligen kunde hämta min moped.

Efter att jag fyllt på med olja och tankat den Gula faran så återstod bara att ta sig hem. Enda problemet var att först så stannade eländet precis utanför ridhuset. Då var det bensinslangen som lossat. Sen stannade mopede några hundra meter fram igen. Då visade det sig att det nog är tätt i oljekanalen så jag hälde rakst lite 2-takst olja direkt i bensintanken. Sen gick det som en dans.

Dessutom tog jag en liten extratur mot Svaneholm och upptäckte att det finns en mack med tillhörande butik som dessutom är öppet till 22. Så jäkla bra om man glömt att köpa en liter mjölk eller så. Där ser man.

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag ta mig en liten förtjänt kaffetår och sedan ska jag göra något att äta.

Man har det rätt så bra minsan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback