Nästan färdig

Sådär ja. Då har jag moppat alla golv med. Det gick fort och lätt eftersom det helt enkelt inte fanns någon smuts att moppa upp. Men nu luktar det gott av rengöringsmedel i hela lägenheten. Men som jag sitter här så upptäcker jag att jag totalt glömt att dammtorka bordet i vardagsrummet där datorn står. Det är ett glasbord så vartenda dammkorn elller fingeravtryck syns med obehaglig skärpa. Det får jag göra nått åt känner jag. Det är bara att ta fram mirakeltrasan och damma, damma, damma bort det fula. Sen är jag klar.

Efter det finns det inte så mycket att göra förutom att sätta sig i lugn och ro och invänta besöket. Kanske skulle man hälla i sig en kopp kaffe till? Fast jag har en känsla av att då blir jag som en Duracellkanin, jag är redan hyperaktiv. Man vill ju inte möta släkten med rullande ögon och spasmer i hela kroppen.

Nä, det får bli en stund i sängen med Sherlock Holmes i stället. Det var fasligt vad det tar tid att läsa ut den där boken, fast jag har läst mer eller mindre hela tiden sedan jag slog upp den tycker jag. Men nu börjar jag närma mig slutet så snart är det dags att botanisera i bokhyllan efter nästa bok. Jag har ett gäng olästa så det fattas inte material i alla fall.

Nä, dammtorka bordet var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback