Nu har jag gjort bort mig igen

Ajajaj. Jag är en stackars naiv dåre. Hela kvällen gick ju som sagt åt till att sova den oskyldiges vackra lugna sömn. Enda anledningen till att jag vaknade upp ur min slummer var att ljudet var på för högt på datorn. Jag är inte helt säker på att grannarna finner samma nöje i Pughs senaste skiva. Så jag stapplade upp ur min bädd och sänkte ljudet och återvände raskt till sovrummet där jag försökte finna tillbaka till sömnens paradis. Precis som jag redan berättat.

Icke sa nicke. Det gick ju inte alls. Fast jag vände mig åt vartenda väderstreck så kunde jag inte få någon ro. Det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag sovit det sista dygnet.

Så nu sitter jag här, strandad i Viskafors mitt i natten och lurar på hur jag ska kunna bli sömnig. Alkohol och onani brukar ju vara ett ofelbart sätt men någon dunderhonung har jag inte hemma och när det gäller det andra så orkar jag bara inte ens tänka tanken.

Resultatet blir att jag väl får vaka ännu en natt för att sedan sova bort stora delar av morgondagen. Så urbota dumt gjort. Men jag har i alla fall petat i mig en sömntablett så får vi se om den gör sitt jobb. Fast å andra sidan så tog jag en pipa rök och en kopp kaffe så det kanske blir plus minus noll av allt.

Inte för att det egentligen spelar någon roll. Mitt liv är så oordnat och bohemiskt att jag lika väl kan vara vaken på natten som på dagen. Men det är ju bra med solsken och ljus säger de som kan sin sak och det fattas helt klart sådant på natten.

Nä. Jag får lägga mig till ro i sängen igen och läsa lite så kanske jag blir trött. Det funkade ju alldeles utmärkt i eftermiddags så varför skulle det inte funka nu?

Man får göra så gott man kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback