Singel är inget kul att vara

Hey, jag kom på en tanke. Det händer lite då och då. Ibland är det bra tankar, ibland dåliga. Men jag tänkte på den där huvudvärken och tröttheten jag haft i nån dag plus att allt verkar lite "flygigt" liksom. Nå, jag är ju ändå sjuksköterska så jag gick och hämtade termometern och gissa vad jag fann. Jag har 39,4 celcius i kroppen. Inte undra fan på att man har ont i skallen och är trött. Jag är sjuk.

Yippeee. Det har ju aldrig hänt förut. Bara förra månaden, och månaden innan den, och månaden innan den in till evigheten. Fan, jag måste ha HIV eller nått för mitt immunförsvar är åt helvete.

Men, det var väl skönt att veta att huvudvärken inte var inbillning. Och jag som envisades med att raka mig inför öppen dörr efter duschen bara för att jag trodde att det var ovanligt kallt i lägenheten. Så.... dumt.

Så nu borde jag väl lägga mig till vila kan jag tro. Men vad fan. Har jag rett ut den här förklningen så här långt och trott det hela berott på lathet och brist på koffein så borde jag väl reda ut den lite till.

Jag har anmält mig på E.kontakt minsan. Har ni hört så desperat? Well, att anmäla sig gick väl bra. Sen fick man 3 dagars gratis abonemmang. Trevligt. Men sen då. Sen ska det betalas pengar minsan för att svara på mess. Och jag som fått två stycken som båda har av någon anledning tyckt att mina ögon vore nått att hänga i julgranen. Men inte kan jag svara inte. Nä då ska det betalas som sagt.

Hmmm. Blå ögon, mörkhårig, bor i Herrljunga. Lång. Gillar mina ögon. Finns det någon som tror att jag inte kommer betala den hutlösa summan för att kunna svara på flörten? Nope, tänkte väl det. Men jag ska bara betala för en månad. Mer har jag inte råd med. '

Det där med att vara singel i 2000-talet är inget kul. Alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback