Sömnpiller

Så. Nu har jag tagit mina sömndeiciner och mår betydlgt bättre. Lite småslö liksom. Lite lummig. Det är väl tidigt att ta dem det vet jag men jag såg ingen annan råd. Lite ro i själen. Nu skulle jag nog klara av att ta bussen misstänker jag. Jag har passade på att äta när jag för en gångs skull var så avslapnad att jag kan svälja, så maten ligger gott i magen. Igår kunde jag inte äta något alls, men så tog jag inte mina sömntabletter då heller.

Men i övrigt har det varit en helvetesresa hela dagen. Konsitg att ett litet sömnpiller kan funka så bra att man går från panikattack till panikattack till totalt lugn och till och med lite trötthet. Nu ska jag lägga mig och läsa och om jag somnar så det lika bra det.

Sitter och funderar på att ta en sömntablett innan jag åker in till läkaren i morgon. Så kanske jag pallar att gå på apoteket med och städa lite hos morsan och hämta en del räkningar jag har liggande där.

MEn vi får se hur det ser ut i morgon och framför allt hur länge det här lugnet sitter i. Hur länge som helst är ett önskemål måste jag erkänna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback