Stenkåt

Gud vad jag är kåt på dig. Jajamen. Så började ett mail jag fick av en viss Samantha som bor i Amerikat. Visserligen var det hela skrivet på engelska men ändå. Hur tusan kunde hon veta att jag hade sex senast runt 1835? Det enda jag behövde göra för att åtnjuta hennes kropp och tjänster var att adda henne på msn, sen skulle det bli köra av minsan.

19 år, blond med smärt kropp, stora bröst och ständigt kåt. Så beskrev hon sig i korta drag. Hon lovade göra saker med mig som ingen tidigare gjort. Bara en sån sak. Visserligen föredrar jag brunetter men vad tusan. Man kan ju inte få allt man önskar. Sen ville hon att jag skulle ringa ett telefonnummer med. Det var visst en kostnad inberäknad i det hela, men för sjutton gubbar. För 19,90/minut så kan man ju tänka sig att ringa bara för att slösa bort en stund i telefonen innan hon kommer hem till mig och gör allt det där som hon hade tänkt sig.

Tänk, hon visste till och med att jag har stor manslem. Eller, det har jag ju egentligen inte, i riktiga livet är den högst ordinär för att inte säga åt det lilla hållet. Men hon visste minsann att hon ville att jag skulle köra in min grova i henne gång på gång tills hon skrek högt. Så skrev hon. Klok kvinna den där Samantha.

Fram för allt är jag imponerad över att hon hittade just lilla mig i den stora djungel som nätet är nu för tiden. Tänk vilken tur jag har. Så, jag får väl foga mig i mitt öde och förstå att jag är oemotståndlig för det täckta könet. Visst hade jag en aning om att det var så redan innan, men nu vet jag ju.

Ojojoj vilken åktur hon ska få. Men först ska jag bara adda henne på msn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback