Varför till just kvinnor?

Ok. Så. Jag verkar sur? Nähädå. Inte jag inte. Jag är inte sur. Jag är PISSFÖRBANNAD. På livet i allmänhet, på kvinnor i synnerhet. Varför i hela fridens namn gav Gud en sådan makt som en fi**a till kvinnorna när de inte kan handskas med den?

en fi*tta (det är lika kul att skriva det varje gång... fi**a, fi**a, fi**a) är det enda som en man behöver för att överleva i öknen. Den ger svalka, slocknar törsten och är go att pilla på när man ska somna. Men så sitter fanskapet på en männska och männskan har fått för sig att den har all makt i världen.

En god regel kring makt är att man inte ska ge makt till den som missbrukar den. Då kallas det diktator. Typ Hitler, Stalin, Mogabe. Men nog fan gav Gud, den jävla stollen, fi**an till kvinnan.

Så... hon stökar och ställer till det. Medan vi män bara vill döda varandra och äta rött kött, dricka oss fulla och kramas framför elden.

Visst, jag vet. Att ha en fi**a är inte bar en lek. Det finns män som blir idioter och som är beredda att bli än större idioter för att få lite smak på den där löken. Men snälla, De är män. Vad fan begär ni? Steget från man till idiot är JÄTTELITET: Låt oss andra män ta hand om de där jävla nötterna så ska vi nog fan visa dem hur man umgås med andra. Vi sliter tarmarna ur saten medans vi nynnar en Pugh Rogerfeldht-låt.

Men den där makten. Den makten.

Fan Gud. Varför ge den till just kvinnorna. Varför inte till, tja, vad som helst vore bättre. Koalor. Pingviner. Möss. En stor stark björn i skogen. Men inte till kvinnor för fan. Inte undra på att världen är upp och ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback