Alkohålet

Jag har ett satans ölsug just nu, precis just nu. Sitter och funderar och funderar om jag ska motstå min impuls eller om jag ska ta mig i kragen och hitta på något annat. Självfallet vet jag att det vore idiotiskt att möta mitt sug, speciellt eftersom jag ska ta prover om en vecka. Men missbruket gör mig dum som en gås och jag tänker att "men, jag kanske bara ska köpa 4 stycken", bara slappna av med en stund.

Jo, tjena. Det skulle ju funka. Efter de där 4 ölen vore jag på väg till affären igen för att köpa mer, bara några till som skulle svälla till två sexpack och sedan skulle jag vakna full av ruelse i morgon.

Nä, det funkar inte. Förresten så kan jag inte dricka eftersom jag måste ta värktabletter mot min tandvärk och jag vill inte göra min lever den otjänsten. Den får jobba övertid mest hela tiden ändå. Nä, jag får göra något annat för att mata odjuret i mig. Det värsta är att jag måste till affären för att köpa cigg och mjölk. Jag har druckit kaffe utan mjölk hela dagen plus ätit voltaren så nu är magen som en enda stor värkande klump under bukfläsket på mig. Så ska det drickas mer kaffe krävs det mjölk. Banne mig.

Men vad är då problemet med att åka och köpa mjölk undrar den förvirrade läsaren. Jo go vänner. I affären finns det inte bara mjölk utan folköl. De står så vackert uppradade på en hylla, bara att plocka med sig fram till kassan, ta upp plånboken och åka hem för att öppna första burken.

Nå, borde jag inte kunna stå emot det då? Jo då. Om jag hade den allra minsta stake. Men lilla Jonas kan inte säga nej till en frestelse. Jag vet väl om att det är en svaghet hos mig och att jag måste hitta strategier för att motstå frestelser. Jag menar, jag kan ju rent intellektuellt förstå att det är ett stort, stort problem för mig och mina närmaste. Men känslomässigt har jag inte kommit så långt i min utveckling än. När det gäller alkohol är jag som en treåring. VILL HA!!! Bara lite, bara en öl. Eller två. Eller tolv.

Nä, detta suget får gärna gå över. Tack!

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja här har du iaf en läsare som inte är ett dugg förvirrad utan förstår PRECIS vad du menar, känner och tänker.....hm, kan det vara så att vissa av oss har våra hjärnor uppkopplade på nån gemensam server eller nåt??!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback