Allmänt svammel

Äsch. Ännu en dag som inte blivit någon hit direkt. Jag har inte ens varit ute för det regnar så förbenat. Egentligen så borde jag åka till affären och köpa mjölk och cigg och nått att äta men jag bara orkar inte ge mig ut i allt det våta. Men lite har jag fått gjort i alla fall. Städat i köket så att det är presentabelt om man skulle få besök (hahahahahahahahahahahah, vänta, jag bara måste skratta färdigt först).

En tvättid får jag sätta upp med. Det kanske man skulle kunna göra idag i alla fall. Då behöver jag ju inte gå ut men kommer i alla fall ur lägenheten i några minuter. Bättre än ingenting liksom.

Den där klumpen i halsen är kvar, det känns mycket obehagligt. Men jag ska ta en magmedicin som Katrin lämnade kvar så kanske det blir bättre.

Min stackars son lider av sin medicin. Jag vet hur jobbigt det kan vara att starta upp en ny antideppmedicin. En massa konstiga sensationer, tunnelseende, obehag när skräpet som man samlat på sig i själen flyter upp till ytan. Jag hoppas det vänder snart för honom så att han får de positiva verkningarna av medicinen. Det känns kass när ens barn lider, man vet inte vilket håll man ska vända sig för man våndas så. Speciellt när hans besvär beror på mig själv. Han har ärvt den känsliga själen av mig och sen har jag dessutom på det varit en kass far.

Jag har varit åt helvete för sträng och mästrande och diktatorisk mot min äldsta son. Låtit mitt dåliga humör gå ut över honom och dessutom supit och rumlat runt. Men det är inte mycket jag kan göra åt det nu förutom att försöka behålla den goda kontakt vi fått nu när han är vuxen.

Det finns mycket man kan ångra i livet. Men samtidigt så skulle man ju inte vara den man var utan sina upplevelser. Man får ta det goda med det onda. Liksom.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Min pappa var inte mkt till pappa när jag var liten, och han hade inget tålamod alls utan blev irriterad mest hela tiden.....men idag har vi en jättefin kontakt, så jag skiter väl i hur han var DÅ, för mig är det viktiga hur han är NU, och så är det ju säkert för din son oxå!



Jag vill bara sätta upp ett litet varningens finger (kanske jag kommer med info du redan vet, men ändå). Börjar han få självmordstankar så ska han kontakta läkaren. Och börjar han få massa overklighetskänslor, bli aggressiv (även om han inte agerar ut utan bara har tankar som han aldrig haft förut, typ "fan hade jag en AK-5:a skulle jag skjuta ner varenda jävla..." och VERKLIGEN känna att HADE han haft en AK-5:a så hade han GJORT det oxå, att känslan är så stark) etc så bör han kontakta läkaren och prova en annan sort. När man träffar rätt med SSRI är dom toppen, men dom kan oxå va jävligt "luriga". Men det som är bra är ju att bara för att man kan reagera negativt på ETT SSRI-preparat så är det inte alls säkert att man gör det med ett annat (och det har jag ju själv erfarenhet av).



Ja hoppas snart tabletterna kickar in och gör verkan! Skönt iaf att han får hjälp så tidigt i livet.



Själv har jag sjuttanimej varit ute i regnet!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback