Döda vinkeln

"Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu, jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör"
J. Berg

Kommentarer
Postat av: urban cat

Saknar dej redan!

Hoppas allt e bra / bättre med dej!!?

Postat av: klimpen

Skönt att du fått en kompis av samma skrot och korn..synd att dom stängde Mentalsjukhusen...och lät folk bo i eget boende...

2008-08-23 @ 19:32:43
Postat av: Miss Borderline

Klimpen, du måste vara den mest patetiska "människa" som går i ett par skor.....dig skulle jag inte ens ödsla tid och pengar på att ta upp min mobil och ringa ambulans om du så låg och förblödde på gatan ditt lilla myrkryp!

2008-08-24 @ 14:15:59
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Miss Borderline

Oj vad som har hänt sen jag var här sist!! Å så har jag inte tittat in en enda gång så jag visste inte att du mådde så dåligt:(

Jag har lämnat kommentarer på inlägg som är s.a.s under den här förstasidan när man scrollar, så du vet om du vill läsa (vet inte om du får mejl när du fått nya kommentarer och under vilken rubrik du fått kommentaren, så har jag och det är skitbra för då missar man inte om nån kommenterat på ett äldre inlägg).



Det verkar som om du kanske blivit inlag då och det är ju skönt ifall det är så och du känner att du behöver det! Själv tror jag aldrig att jag kommer behövas läggas in igen, men man VET ju aldrig. Mest oxå varför jag försöker att inte börja må som du gör nu igen (men det är ju inte precis viljestyrt, det är ju det som gör det så osäkert) är för att här i Gbg är det bara att glömma att bli inlagd när man mår så, tyvärr är det den bittra sanningen då det inte finns ngr platser! Jag har hållt på att dö varje gång jag blivit inlagd (suicidförsök och åkt in medvetslös), när jag sökt i såna lägen som du är i nu så är det bara kalla handen, för djävligt är vad det är!!

För att bli inlagd i Gbg om man inte är psykotisk är nästan omöjligt, då får man som sagt nästan vara död först:(



Så, det glädjer mig om du blivit inlagd om det är det som känns bäst för dig just nu (och ibland så är det ju faktiskt det). Nu hoppas jag du repar dig, vilar och tar den tid som behövs!



Vi är många som längtar efter att få höra ifrån dig igen så du är är inte bortglömd, och vi tänker på dig och bryr oss om dig, MKT!!

Det var ett bra beslut att söka vård och inte göra nåt dumt!



Tills vi hörs igen så skickar jag massa kramar och positiv energi, du kommer igen det vet jag, men vila dig nu och ta en dag i taget, KRAM!!!

2008-08-24 @ 14:31:09
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: urban cat

Klimpen!

Are U talking to me?

2008-08-24 @ 23:28:52
URL: http://projektpariktigt.blogspot.com/
Postat av: Klimpen

Miss Borderline...jag vill inte med dig heller.om du så vore den sista på jorden.

2008-08-25 @ 22:24:52
Postat av: Miss Borderline

ASG VILL du inte med mig heller moahahaha, VILL inte VADDÅ....säger du ormet kryper oxå eller, din lilla bleka figur skaffa dig ett LIV!

2008-08-27 @ 21:11:41
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback