En katt till?

Fan vad tråkigt det är att ha ont i ryggen. Tråkigt i den meningen att man inte kan göra så mycket. Jag blir sittande här eller ligger på golvet och försöker sträcka ut ryggen så gott det går. Men det är så tråkigt så tråkigt. Jag har ingen aning om vad jag skulle gjort om jag inte hade ont i ryggen men det skulle säkert vara något sexigt och spännande tror jag.

Kanske klättra iberg, eller åka skidor till nordpolen eller nått sånt där äventyrligt. Men det går inte nu när ryggen värker trots värktabletter. Så jag får väl sitta här och uggla som en övergiven sommarkatt.

På tal om katt så funderar jag på att skaffa en till. Förutom att det vore sött med en liten kattunge så kanske Chips kunde få lite sällskap. Inte för att hon verkar missnöjd med sakernas tillstånd för tillfället, men nog måste det vara tråkigt att vara katt ensam med en husse som bara sitter vid datorn hela dagen. Ibland leker vi lite men jag tror nog att hon skulle tycka om lite kattsällskap. Helst skulle jag vilja ta hem min andra katt, Lancelot, men han verkar ha det så bra där han är så det kanske inte vore en bra idé.

Nä, jag får fundera på det där ett tag till tror jag. Kanske är min lägenhet för liten får två katter. De har ju rätt stort behov av eget revis så kanske skulle det bli bra trångt för två pälsbollar. För att inte tala om att jag ska ha råd att hushålla dem med. Nä som sagt. En funderare krävs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback