Hösten

Ok, det är ju bra att det finns lugnande, för annars vet jag just nu inte hur jag skulle klara mig. Men man blir så seeeeg av dem. Rejält trött. Lite pest eller kolera det där. Men jag föredrar allt att vara lite trött framför att vara superstressad över ingenting.

Regnet smattrar på taket som blyhagel och det känns att hösten är på väg/redan här.
Urban cat skriver på sin blogg om årstidsväxlingarna och tycker att de inbjuder till förändring. Själv är jag helt klar över min åsikt. Vår till sommar, sommar till tidig höst är helt ok och vinter till vår. Men när vi går in i september så droppar jag ner livet i toan och spolar hårt. Folk pratar om hur mysigt det är att tända ljus och mysa på hösten och vintern men fan heller. Vill jag tända ljus så vill jag göra det i strålande solsken. Inte för att det blivt kolsvart uten klockan 15.00.

Det är mörkret som skrämmer mig och deppar till det hela. Regnet, kylan, snön gör inget. Alls faktiskt. Jag menar, en vacker höstdag med fallande löv, eller en gnistrande vinterdag där snön nästan bränner på ögonen och himlen är klarblå medan små dimmoln bildas vid varje utandning är inte fel alls. Men mörkret som härskar mest hela tiden är kass, kass, kass.

Men det är väl bara att vänja sig kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Fy fasen, var uppe hos farsan i Vilhelmina en vinter och efter den erfarenheten vet jag att jag aldrig skulle kunna bo däruppe, det blev ju mörkt klockan halv ett på DAN!!! Mina värsta månader är nog november och jan-mars.

Postat av: Miss Borderline

Ah, va söt hon är Katrin :D

2008-08-27 @ 21:07:18
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Miss Borderline

Vet jag har frågat förut (innan detta med lilla vovven hände) men jag kan inte hitta det nu. Hur är det, får du mejl när du får kommentarer så du kan se om man tex kommenterat ett inlägg som är äldre och inte finns med på första/startsidan?

2008-08-27 @ 21:16:47
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: WoB

Kan få mail men det behövs inte här på blogg.se utan här sorteras kommentarer in för sig när jag som admin loggar in. Så då kan jag se kommentarerna och till vilka inlägg de hör för sig.

2008-08-28 @ 11:40:22
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback