I väntar på sommarens slut

Det finns en smygande känsla i mig. En känsla en tanke, om att sommaren är över för denna gången. Jag hoppas verkligen att jag har fel i ett sånt läge. För vad har jag fått gjort i sommar egenligen? Inte ett skvatt. Jag har inte åkt någonstans, inte gjort något vettigt förutom allt detta städande som jag ägnar mig åt. Resten av tiden har jag leget inne och läs, både regniga som soliga dagar. Kanske är det helt så enkhelt att jag inte vet vad jag ska göra på sommaren när det lilla träslottet är sålt. Jag menar, det har ju funnits där hela mitt liv.

När jag var 12 fick jag sova där nere själv. Ja se de var ett äventyr. JAg hade med mig min lilla skivspelare, ett gäng skivor med en blanding av Elvis, Jerry Lee Lewis och Chuck berry (jag var helt inne på 1950-tals rock på den tiden. Givetvis kom den någon vuxen och tittade til mig men annars var jag alléna i världen, i mitt eget rike. Den sommaren var underbar.

Sedan dess har jag fortsatt att vara i stugan varje sommar. Det har liksom varit naturligt. Så nu när jag inte har den så vet jag knappt vad man ska göra åt en sommar. Men som sagt, hoppet är inte ute bara för att det regnar lite i några dagar.

Sen ska jag ju söka om mitt körkort med finansiell hjälp av tant mamma, så då kanske man kan åka på små utflykter igen. Jag saknar att ta bilen och bara köra runt tills man upptäcker nått bra som man inte sett innan.

Men, som det ser ut idag så blir det inget gjort överhuvudtaget. Men man ska aldrig ge upp hoppet om sommaren så länge det bara är augusti månad.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja prata inte om det, mina tankar om den här sommaren är exakt som dina, MEN du har ju iaf fått städat vilket är BETYDLIGT mkt mer än vad jag fått gjort!!!

Idag har jag iaf varit ute på långpromenad med lilla vovven 1,5 timma. Hade tänkt gå ut på ärenden sen men jag e dötrött, nu ska titta på Hancock om det inte oxå är en såndär hand-cam-inspelning.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback