Jag har det rätt så bra trots allt

JAg sitter och funderar på hur nöjd jag är med livet just nu. Tja. Det beror väl på vad man jämför med. Om jag satte upp en drömsituation så är jag långt, långt från mina drömmar. MEn om jag tänker på hur det såg ut för ett år sedan så lever jag ju ett toppenliv. Jag har en egen lägenhet, nog med pengar för att köpa cigg och kaffe, min underbara lilla hårboll Chips. Mina barn är friska, min mor klarade sin stroke hyggligt, jag har tre år på mig att friskna till innan det är dags att försöka börja jobba igen. JAg dricker mindre.

Det enda jag egentligen saknar i mitt liv är en kvinna, någon att tycka om och bli omtyckt av. Livet blir bra ensamt annars har jag märkt. Jag har inte varit utan fast sällskap så här länge sedan jag var 14, jag har hastat från förhållande till förhållande eller relation till relation utan att känna efter. Men det är nog lika bra att jag inte har någon kvinna för tillfället för jag har nog tyvärr inte så mycket att erbjuda. Men kanske när jag blivit starkare i mig själv, när nu det blir.

Men på det hela taget så har jag det förbaskat bra som det ser ut nu. Om man jämför menar jag.

Kommentarer
Postat av: urban cat

Nyckeln till lycka ligger oftast i att kunna vara tacksam över det man HAR istället för att gnälla över det man INTE har!

Så e de för mej i a fall!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback