Kall, våt och sur som satan

VEM fan sa att det var finare väder på väg? VEM frågar jag bara?

Just som jag satt och väntade på att klockan skulle bli 14 så ringde mitt boendestöd Lars och ville komma upp en stund. Så vi tog en kaffe och satt och snattrade lite. När han gått så tog jag hjälmen under armen och troppade ner till Gula faran för att åka in till La stada. Resan var trevlig och avspän och på terapin gick så bra som det bara kan gå.

Sen började det regna. Well tänkte jag, som det cowboysare man är. Det där ska inte stoppa mig inte, så jag åkte till MAX och köpte mig lite flottig hamburgare och mozzarellasticks som jag sölade i mig. Sen åkte jag mot Sjöbo för att hälsa på min dotter som fyller 15 idag, men när jag kom fram så var det ingen hemma.

Så det var bara att åka hemmåt igen. Allt som jag åkte så ledsnade cowboysaren i mig, för regnet blev kallare och kallare, bilarna som åkte förbi mig skvätte allt mer och mitt humör ramlade ner i mina dyngsura skor.

När jag väl kom hem så var jag så blöt att det droppade om mig. Ska det vara så när man blivit lovad sommar?

Nä, nu ska jag ta en varm dusch och sedan måste jag ut igen för att köpa de cigaretter jag glömde köpa på vägen hem. Alltid är det nått man glömmer så klart.

GE MIG EN VÄRMEBÖLJA igen!!!!

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hur lång tid tar det att åka moppe från Viskafors till Borås? Fick tummen ur och kolla på kartan igår, jag tyckte det såg långt ut ifrån Borås, iaf om man åker moppe....hur långt är det?

Postat av: Mr. Nelson

Jag skulle tippa på att det tar en halvtimma kanske?!

2008-08-13 @ 04:31:45
Postat av: WoB

Hur långt det är har jag faktiskt ingen aning om. Ska kolla upp vad det står på vägskyltarna nästa gång jag går förbi. Men det tar ungefär 25 minuter med moppen till närmsta kommundel, sen tar det en stund till innan man är i Borås centrum. Viskafors tillhör egentligen Borås såtillvida att det är en kommundel, men det ligger en bra bit från stan.

2008-08-13 @ 12:55:23
Postat av: Miss Borderline

AHA:)



Tackar för svaren från er båda!

2008-08-13 @ 15:54:07
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback