Rattfylla

För några dagar sedan åkte en Elfisborgsspelare fast för rattfylla. Jag måste säga att det hedrar honom att han gick ut i pressen och sade som det var. För finns det något mer förhatligt brott som en "vanlig Svensson" kan åka dit på? Alla vet vi vad som kan hända om man kör bil full, man kan skada, döda någon annan och det vägs in i brottet vare sig det hänt eller inte.

Själv blev jag ju av med körkortet när jag körde moped full. Lika jäkla pantat det med. Alkohol och trafik hör helt enkelt inte ihop. Problemet är ju att det vet man så väl när man är nykter men när man väl fått några innanför västen så tappar man omdömet och jag vet inte hur många det är som kör full eller bakis varje dag i landet men jag har en vag misstanke om att det är en satans massa människor.

Så som sagt, brottet är avskyvärt, men det hedrar var och en som erkänner sig vara skyldig för det kanske kan få någon annan att tänka sig för innan den sätter sig bakom ratten med alkohol i kroppen. Själv skäms jag som en hund för vad jag gjorde. Det hade ju varit så mycket enklare att ta bussen den dagen. Det enda försvar jag har till det hela var att jag inte trodde det var olagligt att köra moped med sprit i kroppen. Såhär i efterhand inser jag ju att så klart det är. Självfallet. Jag skulle ju inte fått för mig att ta bilen så vad skulle jag då på mopeden att göra.


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

T.o.m olagligt att cykla med sprit i kroppen, har du körkort så kan du bli av med det om du cyklar på fyllan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback