Att hoppa ur skinnet

Hua vilken puls jag fick. Ett stycke byrådirektör från socialstyrelsen ringde angående min legitimation som sjuksköterska. Hon var rasande trevlig men jag blev ju så orolig så att jag trodde jag skulle hoppa ur skinnet. Eftersom jag vet med mig om att jag inte riktigt skött mina åtaganden när det gäller det där så har jag ju gått och nojat mig för det där eftersom min treåriga prövotid går ut nu i december. Det har ju blivit lite hipp som happ med provtagningarna eftersom jag har haft min bussskräck att fajtas med och jag har inte haft så tät kontakt med socialstyrelsen som de vill ha.

Men till min stora glädje så tyckte den trevliga damen att vi skulle förlänga min prövotid och att jag skulle skriva ett brev där jag förklarade varför det har varit lite si och så med kontakten och hur jag ser på framtiden. Sagt och gjort, jag knattrade ner ett mail direkt och nu har jag skickat iväg det hela. Gudskelov tyckte inte byrådirektören att det fanns någon anledning till desliegitimering men att ärendet behövde följas under ytterligare en period eftersom jag inte blivit helt frisk än.

Ja jösses. Hua säger jag bara. Jag blev så svettig att nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan hoppa in i dushen. Sen ska jag nog sätta mig på bussen till stan för att hälsa på min ömma moder och hjälpa henne med lite ärenden.

Ja herre je!

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Oj jävlar, är det såna hårda pix ang leget, det visste jag inte!!

Kan man ju tycka att det finns såna som misskött sitt JOBB som borde bli av med sina leg men som inte blir det, inte för att man är sjukskriven från sitt jobb (oavsett orsak)......jaja, saker och ting är ju aldrig som jag tycker att dom borde vara.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback