Att vräka de sjuka

Det kommunala bostadsbolaget MKB i Malmö vill vräka en multisjuk 69-årig kvinna. För att samla bevis på att hon inte bor tillräckligt mycket i sin lägenhet satte bolaget tejp på hennes ytterdörr.

Men herregud!!! Har folk blivit galna? Jag är mycket medveten om att vi lever i ett "nytt" samhälle där egoismen får fladdra omkring från blomma till blomma helt utan styrning eller kontroll. Var och en slänger ur sig att den och den minsan är en fuskare och det kan man nu för tiden vräka ut sig utan att ha det allra minsta på fötterna. Folk klappar sig för bröstet och tycker minsan att de själva är otroligt ärliga och sympatiska medan grannen minsan, han som är sjukskriven för nått borde kamma till sig och börja jobba för det gör man ju själv.

Det är bara ett tecken på de nya tiderna. Jag vet inte riktigt när det ändrade sig det där, men solidaritet och empati lyser med sin frånvaro mest överallt. Men detta måste väl för fan ändå vara någon form av rekord. Bostadsbolagets anställda leker Perry Mason som man gjorde när man var sju och man försöker vräka en gammal cancersjuk kvinna.

Ja herregud!!!

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jamenvisst, man hade ju kunnat tro att det var ett skämt om det inte vore för att det inte är ett dugg roligt!!

Jag visste fan inte att det var lag på att man måste öppna dörren för okända!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback