Hur mycket kan man svettas egentligen?

Jäklar vad varmt det blir när man varit ute i snön och gått fram och tillbaka till affären. När man sedan kommer in så upplöses hela ens varelse i en liten salt vattenpöl. Jag svettas från ställen jag inte ens visste att jag har. Helst skulle jag öppna balkongdörren, men då bleve man väl tio gånger sjukare än man någonsin varit. Så det får vara.

Jo, jag tog en liten promenad längs med Varbergsvägen bort till affären där jag handlade snus och cigg och en julmust. Halt var det, och kallt var det. Och långt var det. Och trött blev jag. För att sedan då gå från kall till übervarm. Så nu har mitt temperatursystem fått sig lite kondition.

Så nu ska jag packa upp mina ynka varor och lägga mig på sängen och tycka sådär synd om mig själv som bara jag kan. Jag ser för tillfället inte den allra minsta anledning att sedan gå upp ur sängen mer idag, men det ändrar sig säkert när jag legat och tjurat färdigt. Det känns som om det är jättesent, men klockeländet är ju bara 18 så det är långt kvar av kvällen. Det känns lite som om den här dagen aldrig tar slut. Den bara maler på helt utan mening eller mål. Timma läggs till timma utan att det händer speciellt mer än att jag blir pinknödig mellan varven.

Well som de säger i Danmark, jag får väl se vad som händer. Bara jag slutat svettas ner både kläder och golv så ordnar det hela sig säkert på allra bästa sätt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Du skulle bli IMPONERAD om du såg hur mkt MIN kropp kan svettas.....jag har fått igen för alla åren under 35 då jag knappt svettades alls.



Snö, vad är det?!

Sånt har inte vi i den här staden :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback