I väntan på?

Tusan. Jag börjar piggna till så till dem milda grad att jag vill göra något roligt. Men jag har ingen aning om vad det skulle kunna tänkas vara. Gå på fest? Titta på en film? Lyssna till musik? Dricka mig berusad och tanklös? Jag vet inte så noga. Det får allt vara nått som är lugnt och städat, för några exesser orkar jag inte med än.

Kanske en promenad till affären och köpa nått att tröstäta. Nått gott. Vad nu det skulle vara för något. Nä, det vet i tusan vad jag ska ta mig till med min lilla barnakropp. Det är obehagligt när man liksom fastnat i trötthet men samtidigt känner sig stressad inombord. Jag saknar min elgitarr som min äldsta son har lånat på obestämd framtid. Nu skulle det passa med lite råa, ruffiga riff.

Nä, det får allt ske nått kul nu. Eller så får jag se till att hitta på något roligt. För inte kan en vuxen karl sitta på arslet och bara vänta på att klockan blir såpass att man kan sova igen. Nä, lite fart och fläkt.

Jag tror jag ska börja med en spännande kopp kaffe.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Det är obehagligt när man liksom fastnat i trötthet men samtidigt känner sig stressad inombord.

Fan det var exakt huvudet på spiken hur det känns med sån där inre stress samtidigt som man inte får gjort ett skit och inte har nån ork!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback