Nobelvembryrsig

Hahah, jag såg just en snutt från Nobelfesten. Ja, den som kunde förstå ståhejet. Årets tvhändelse säger de att det är. men ärligt talat, känner du någon, säg en enda människa, som följer den evighetslånga tv-sändnigen nu för tiden? Jo, det var väl trevligt 1978 att se knugen sitta och käka mat med en massa pingviner, då när vi hade två kanaler och Claes Elfsberg fortfarande gick i journalistiska blöjor. Men nu? När galor översvämmar våra tv-apparater och vi kan se kungen göra bort sig med sedvanlig grace på Youtube.

Som vanligt så satt en sval dam och petade i maten medan en entusiastisk kines eller japan eller vad det nu var satt och tjattrade om nått som hon absolut inte brydde sig om eller ens skulle kunna drömma om att förstå medan grönsallaten sprutade kring mungiporna på honom.

Nä, det där förstår jag mig inte på. Antingen har jag som vanligt ingen koll alls eller så måste det vara den största tv-myten i modern historia, en god tanke från nån chef som tycker att vi ska sända ett kalas live i 5 timmar men som ingen tittar på. fast det klart, alla pratar om det hela. Märkligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback