Ny examina minsan

Nä nä. Får jag någon som helst fart på mig? Nä. Jag sitter i min morgonrock och stinker av svett, nikotin och en smula gammal rutten lök. Väl så, det får jag göra. Jag är sjuk. Har jag sagt det innan? Men jag måste ju ta mig till affären. Ju.

När jag knatade ut till hallen fann jag dagens brevskörd på golvet. Det var det gamla vanliga, reklam, räkningar för saker jag inte kan påminna mig om att jag någonsin använt och dessutom ett spännade A4 stort brev från Svenska sjuksköterskeföreningen. Jaha, tänkte jag. Jag som gick ur den föreningen för 3 år sedan eftersom jag inte ansåg mig ha råd med den lyxen. Trevligt att de kommer ihåg en gammal medlem såhär inför julen. Så, jag öppnar brevet och läser: Du som nyeximinerad sjuksköterksa bla bla bla. Ny? Jag? Jo, för 9 år sedan var jag ny. Men nu?

Så nån på den där föreningen har fått för sig att jag är ny som sjuksköterska. Jaha. Vadan detta tro? Kanske har jag bara drömt de sista 9 åren? Jag är ju rätt snurrig och oorginaserad av mig så det är inte helt otroligt. Alls.

Men ändå. Nä, det här får jag lura på. När jag blivit frisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback