Så på dekis

Nä fy fasen. Det är sannerligen ingen bra början på veckan. Jag mår skumt och illa. Har inga pengar och inget hopp. Förstår inte hur jag ska kunna köpa några som helst julklappar till ungarna. Det är liksom inte lätt att förklara för sina barn att man inte ens har pengar till mat eller medicin. Känner mig helt klart fångad i en redig fälla. Så här illa har det aldrig varit innan. Enda lösningen som jag ser det är att sluta betala mitt banklån. Då skulle min ekonomi helt plötsligt komma i ett helt nytt ljus. Men det är ett stort steg. Att låta alla skulder löpa amok totalt. Fan vet.

Jaja, jag löser väl det där på något sätt kan jag tro. Det brukar jag göra till sist. Så här i efterhand var datorköpet en ren idiotaffär, men kunde veta då att fogden skulle få tuppjuck och öka indrivningen med 1300 i månaden? Även fast jag inte tjänar en spänn mer. Märkligt.

Men åter till vardagen. Idag är en sån där dag när jag mest känner mig för att lägga mig raklång i sängen och bara sova bort tiden. En grå, trist, tråkig dag där min inspiration ligger på noll och intet. Men just därför är det viktigt att jag försöker hitta på något, för att inte falla ännu djupare i hålet. Så jag funderar på vad jag ska fylla min dag med. Jag skulle behöva städa, men det är nog omöjligt så länge den här yrseln håller i sig. Jag kan knappt röra mig utan att det svänger till i hela skallen och det känns som om världen gör en loop. Kanske skulle man sätta sig på bussen in till stan, både för att hålla bussåkandet aktuellt och för att hälsa på tant mamma. Jag vet inte. Fan vad jag är dekis. Verkligen dags att rycka upp sig.

Så jag gör väl det då.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Usch PRATA inte om julklappar, det är nåt som jag förträngt!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback