Som svar på en kontaktannons

Banne mig har jag inte lite ont i skallen. Så skönt. Jag som trodde att jag inte skulle ha något att gnälla på under hela dagen. Nu kan jag mala om och om och om igen om att jag har gått och blivit med huvudvärk.

Förövrigt har jag fått ett mycket vackert brev på en av alla de där roliga datingsidorna jag är inne på. Nä, jag skulle aldrig få för mig att betala för slika nöjen, men det är kul att titta igenom folket och roas av alla de roliga poser som folk har på sina bilder. Nu var det en mycket vacker svart kvinna från... hm.. Afrika någonstans, som helt opåkallat skickade ett meddelande till mig om att hon såg bra ut, tyckte om att laga mat och ville ha det rent och snyggt omkring sig. Hon gillade att äta med vänner och bekanta eller på  restaurang och nu ville hon att jag skulle kontakta henne så att vi vidare kunde diskutera hur vi skulle kunna bli ett kärleksfullt och uthålligt par.

Va?

Tar det skojiga i livet aldrig slut? Är det verkligen en sån här fest hela tiden? Så som det ser ut just nu så kan jag strax kalla mig make och lära mig uppskatta Afrikans matkultur och dessutom ha någon som värmer mig om nätterna. Eller? Eh?

Som sagt, det är mycket roande att titta på alla badräksbilder på damer som mycket medvetet putar med läpparna. Men därifrån till att... nä... Aldrig.


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hahahaha, vad är det för kuliga sidor då....finns det putande män oxå ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback