En smörgåsätares bekännelse

Så har min nemesis återkommit. Tandvärken. Den dyker upp lite då och då och jag borde givetvis gå till tandläkaren. Såklart. Men inte lilla Jonas inte. Nä, jag proppar i mig värktabletter och väntar tills det hela ger sig. För det brukar det göra till slut.

Igår somnade jag nån gång på eftermiddagen efter att jag lagt mig för att vila kroppen lite eftersom jag kände att jag varvade upp allt för mycket. Givetvis sov jag bort hela eftermiddagen och kvällen och vaknade pigg som en tupp vid 3 tiden. Så nu funderar jag på om det är någon idé att försöka fortsätta sova eller om jag helt enkelt skall klippa bandet på den här dagen och inviga den med pompa och med lika mycket ståt genom att ta en kopp varm, nykokt kaffe.
 
Tänk vilka problem man har.

Jag kom även på att jag inte åt igår så min svullna buk kräver någon form av näring. Jag vet, som av en händelse, att det ligger ett gäng kanelbullar i köket och skriker mitt namn. Eller om man skulle göra sig en smörgås med salami, ost, gurka och något annat gott på.

En del av mig skriker pasta men där går gränsen. Inte kan jag ställa mig och göra en portion pasta mitt i natten. Eller... hm... det kanske jag kan. Jag menar, jag har ju trots allt inte ätit nått på många timmar. Det där får jag lura på. Vore gott med lite pasta med mycket margarin på och en och annan ostskiva på.

Jag har ju det där lilla problemet att jag oftast är som hungrigast på natten. Man sover så gott med magen full liksom. Det är som om maten lindar in sömnen i bomull och man snarkar så gott så gott så.

Nä, detta kräver eftertanke och kontemplation en stund. Före jag tar några stora beslut så ska jag pinka tror jag. Det är även det nått som jag visst sköter bäst på natten börjar det kännas som. Det är väl ålderna kan jag tro. Jag har inga som helst minnen av att jag tidigare i livet vaknade på natten för att jag var pinknödig men nu för tiden vaknar jag var och var annan dag (eller natt blir det ju) av att jag behöver gå upp för att avyttra mig överflödig vätska. Kanske nått fel på min prostata. Kanske åldras min prostata fortare än resten av mig. Kanske har jag en 80 årings prostata? Ungefär som levern liksom.

Nä. Jag tror jag ska börja med den där koppen med kaffe. Och kanske en smörgås. Eller två.

Kommentarer
Postat av: Britt Andersson

Ta dig du en macka eller två, jag älskar också mackor vilket med all tydlighet syns på min mage!

Om jag inte vore så till åren kommen så vete fasen om folk inte skulle tro att jag är gravid i nionde månaden:) Men som tur är så lägger kvinnor inte ägg i min ålder:)

Ha en så bra dag som du orkar och känner för!

2008-02-29 @ 07:18:33
Postat av: Nelson

Ush för tanna-värk! Jag väntar på att jag skall åka på det snart, vet med säkerhet att jag har ett hål i en tand men jag har skräck för DR. Tandläkaren. dom får ge mig lustgas och lugnande..
*IIK* borren ger mig panik och att sitta upp-och-ner i den nedrans tandläkarstolen. Inte lätt att få Mr. Nelson frivilligt till tandläkaren.

Hoppas att tanden återhämtar sig, det brurkar ju din dåliga tand göra.

Du har lika skumma dags / natt rutiner som jag, skumt idag vaknade jag 06:00 av någon outgrundlig anledning... Hmm... måste vara en hormonobalans eller nått. :-) Känner igen det där med kisseriet lider av samma problem och ofta sitter och jag trycker så länge att det känns som om blåsan skall explodera, och det gör det ännu svårare att urinera.
Inte lätt att bli gammal ;)

2008-02-29 @ 08:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback