I väntan på en fredag utöver det vanliga

Vilken tur att jag masade mig ut till apoteket tidigare idag. Känner att jag kommer behöva mina lugnande i morgon. För först och främst ska jag ju ta mig ut till Viskafors för att titta vart jag skall bo och sedan var det ju det där mötet med min syster. Dum, dum idé att träffas på ett fik. Borde tagit en pup eller nått istället så man kunde ta en öl medan man pratade. För jag blir alldeles svettig i händerna bara jag tänker på det.

Om jag tänkt på att det är urbota dumt av mig att överhuvudtaget ens fundera på att dricka alkohol? Jo vars. MEn det känns lite som ett korrekt avsteg från 12-stegsprogrammet i detta läget. Men kafé får det bli. Får pumpa i mig allt vad lugnande jag har och så får vi se om jag svimmar eller inte :-)

Men det viktigaste inför morgondagen är att jag sover bra i natt. Annars blir det kanonjobbigt det hela. Hua. Så jag får peta i mig alla sorters sömntabletter jag har och öppna fönstret så att det blir svalt här inne och göra det mesta jag kan för att somna gott om nån timma.

Hua vad nervös jag är inför morgondagen. Jag som knappt pallar av en grej om dagen ska göra två känslostormande saker på en och samma dag. Rätt korkad planering egentligen.Speciellt nu när jag mår som jag gör bara av att ligga på soffan och borra ner aniktet i kudden för att hålla ordning på andningen så att jag inte börja hyperventliera.

Jaja. När väl kvällen kommer så kommer jag väl att vara oerhört nöjd med de steg jag tagit under dagen, hur än mötet med min syster går. Kanske ligger lägenheten i en riviningskåk och min syster visar sig vara en räpa men då vet jag i alla fall.

Helt klart en spännande dag jag har framför mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback