I väntan på¨...

Solen skiner. Jag hade nästan glömt bort hur den ser ut överhuvudtaget. Antingen har det varit grått, grått, grått eller så har jag sovit. Men nu är både jag och solen uppe och jag tror vi skiner lika mycket båda två.

Jag känner mig behagligt upprymd när jag tänker på att jag ska flytta om bara några dagar. Det enda som sår ett tvivlets frö i huvudet på mig är att lägenheten enligt de uppgifter jag fick igår ligger på tredje våning. Tja, när vi var och tittade på kåken så fann då jag bara två våningar. Så det kanske är en vindsvåning utan balkong. Inte för att det är en katastrof, men jag ser verkligen fram mot att sitta på balkongen och dricka mitt morgonkaffe i juli så det vore trevlig att ha just en balkong då. Vad ska man med utsikt över Viskan till om man inte har vare sig fönster eller balkong?

Tja, skit samma. Jag ska flytta. Det blir nog så att det stora flyttlasset går helgen 8-9/3 men jag funderar faktiskt på att ta med mig en madrass att sova på, min lilla dator och sen behöver jag inte så mycket mer i 5 dagar. Eller, tja vi får se hur det blir med allt det där.

Idag ska jag betala mina räkningar. Ska bli intressant att se hur mycket jag får över. Har en obehaglig känsla av att det blir några riktigt fattiga månader här frammåt. Jaja, jag får väl ligga lågt och vänta på att våren tar ordentlig fart. Snart, fortare än man kan tro, så knoppas björkarna igen och vårens alla dofter når oss.

Så gottigt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback