Inte helt oväntat

Ok, jag ger mig. Det kanske inte var det smartaste draget att sova bort hela dagen. Det har enna som blivit lite småsvårt att komma till ro nu när jag sovit en 14 timmar redan eller nått sånt.

Men, jag sitter och har det rätt bra trots allt. Har en massa magazin som jag inte gått igenom utan de har bara blivit liggande, bland annat 4 nr av "Café" och två av "Populär historia". Så jag har att pyssla med.

Det enda som retar mig är att jag har så förbannat ont i kroppen och är spänd som en liten fiolsträng. Det är verkligen dags att leta sig ner till gymmet igen. Så man får nån form av cirkulation i kroppen.

I morgon måste jag ringa min kontaktperson på psyk, hon har sökt mig sedan i torsdags men jag har hela tiden missat hennes samtal och när jag ringer har hon gått för dagen. Jag behöver bland annat nya recept på lite olika saker som har tagit slut. Sen ska vi väl diskutera kring dfen 20/2 kan jag tro.

Jag hoppas även får höra från soc angående den där lägenheten. Vore underbart att kunna börja planera flytten. Även fast det blir ute i tassemarkerna. En egen liten lya skulle sitta som en smäck vid det här laget.

Jaja, jag lär inte somna genom att sitta här och pladdra. Dags att intaga vertikalläge igen. Man får ju göra ett gott försök i alla fall :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback