Rätt låt vann

Till min stora förvåning så vann rätt låtar i melodifestivalen. Så annorlunda. Och så skönt att Carola fick stå men kanske inte rumpan bar men med en förvåning över hela ansiktet som var värt att titta på.

Resten av kvällen har jag tillbringat framför ytterligare tv-program, bland annat Lynley. Nu är jag strax lagom trött på den här dagen så nu tor jag att jag ska göra ett försök att somna lite. Kanske blir det inte en lika intensiv sömtur i morgon. Fast det får vi se vad det blir av det hela. Tänker ta det lugnt.

Det är ju helg ju,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag såg sista hälften av programmet, måste helt hålla med kändes helt rätt... Kan inte Carola ta sitt feta arsle och parkera det i teve soffan och ge plats för nya talanger dags att köra ner henne i en PANT-Maskin! Jag är trött på hennes falska flin... gott att hon inte kommer att gå vidare i nästa program... tunn låt med Andreas, som lever på sin One-Hit-Wonder "Gloroius"


Jag hoppas att Alexander Bard kommer med nått fräscht nästa vecka! Minns hans grupp på 90talet Vacuum låten "breath" är bra än idag... http://www.youtube.com/watch?v=Q2X9n10xSYc synth pop när den är som bäst.. : )

2008-02-17 @ 17:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback