Så mycket bättre jag mår

Ojojoj vad trött man blir av att falla samman, packa ihop sitt liv igen och sedan ha en helkväll i Flymader. Jag måste erkänna att mina minnen från den där helvkällen är lite sporadiska och splittrade på grund av intag av vitt vin och lite annat kraft som rann genom min strupe.

Hungrig som en varg är jag med fast jag åt en dunderfrukost bestående av Ingermanländska "kattöron", något som bara kan beskrivas som en först kokt sedan stekt pirog. Kusin Esko hade varit uppe hela morgonen och fixat iordning dessa och jag åt så magen stod åt alla fyra väderstreck. Jag måste lära mig att gör dem själv.

Förutom det så mår jag som om jag gått genom ett reningsbad. Det finns inget som lyfter dödens slöjor som lite trevligt sällskap och en smula vin. Det enda som retar mig är att jag lyckades göra bort mig och bli lite väl vinpåverkad. Igen. Så jag kan bara rikta ett stort förlåt till Gunilla och skämmas som sig bör.

Nu sitter jag och dricker bubbelvatten från sodamastern, det är nog inte helt fel att få i sig en liter eller två kan jag tro, Min stackars kropp är knappast i högform precis.

Men för att återknyta till tidigare resonemang så kan jag bara säga att livet åter skiner glatt och vackert. Trots lite motgångar här och där.

Kommentarer
Postat av: Maria P

Ingermanländska piroger är supergott! Har själv slukat flera stycken med vitkål- och lökfyllning idag. Härligt att du kommit på bättre tankar Jonas! Fick riktigt ont i magen igår kväll och det är först nu som det släppte helt. Du kan verkligen konsten att skrämmas! För det kan väl inte vara så i ditt fall att där alkoholen går in går hjärnan ut? *ler* Gôtt att ha dig kvar! Kramar

2008-02-10 @ 16:18:29
Postat av: Nelson

Oh! Kissan-Korvia!!! :D Mums!!

2008-02-10 @ 19:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback