Skallebonk

Ojojoj. Känslostormarna blev för mycket för lilla Jonas. Så jag gjorde som jag brukar när allt blir för mycket. Jag somnade. Vaknade alldeles nyss och hade ingen som helt aning om det var morgon eller kväll.

Men jag har en huvudvärk som kommer från nacken så jag vet att jag lever i alla fall. Jag har en öm punkt i nacken som jag masserar och när jag gör det så exploderar skallen av värk. Men samtidigt är det gott. Ungeför som när jag vältrar mig i självömkan :-)

Men idag har det varit mycket. Jag slängde iväg ett mess till mina två äldsta barn om det hela, att jag fått en lägenhet och att jag pratat med deras faster. Från min äldsta son har jag inte hört flaska ifrån men det hade jag inte väntat mig heller. Men min stackars dotter blev alldeles chockad över att hon hade en faster. Det hade hon aldrig hört talas om.

Så knepigt. Tösen är 15 år och hade ingen aning om att farsgubben hade en halsvsyster. Så hon blev lite småförvirrad. Så jag var tvungen att ringa upp henne för att reda ut det hela. Men med lite tur så kanske hon får träffa sin faster en dag. Det vore toppen.

Nä, nu ska jag dricka en kopp kaffe och ta en huvudvärkstablett. Jäkla huvudvärk :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback