Åska tro?

Nähä. Inte kom jag ur fåtöljen inte. Jag sitter kvar som om rumpen vore fastväxt i dynan. Fan, det kanske den är? Måste nog kolla det. Helt vansinnigt vore det inte, så många timmar som jag tillbringar framför datorn menar jag.

Ute ser det ut som om det snart ska regna. Mulet och varmt, lite kvavt med. Som om det ska börja åska. Det vore maffigt. Åska är power. Men jag vet en gång jag satt i det lilla träslottet medan blixtarna slog ner i trädgården. Då var jag inte så tuff inte. Då var det riktigt otäckt och jag försökte hålla masken inför mina barn som var med. Man ville ju inte skrämma upp dem också.

En gång blev före detta frun sittande under partytältet i full åskstorm. Jag fattar inte att hon inte dog av hjärtlsag. Hon kunde inte komma in i stugan heller för hon hade inga nycklar. Modig tös den där.

Men det blir väl som det blir med det där. Men jag har bara ingen lust att bli sittande på Gula faran på vägen in till La Stada medan åskan slår ner omkring mig och regnet vräker ner. Så jag får allt kolla upp det här innan jag gör upp några planer för resten av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback