Få något gjort

Det är alltid lika spännande att på kvällen läsa vad jag skrev på morgonen. De första inläggen brukar handla om vad jag hade tänkt att pyssla med under dagen. När jag sedan läser om det på kvällen, när jag som vanligt inte fått något gjort alls, så funderar jag på vad sjutton jag tänkte med på morgonkvisten. Hur kommer det sig att alla mina formidabla planer alltid faller platt till marken? Förutom då att jag är kroniskt lat förstås.

Det enda jag som jag brukar få gjort är städningen. Men det beror mest på att jag inte trivs när det är stökigt kring mig. Det räcker så bra med stöket jag har innanför pannbenet. Så jag försöker hålla hemmet, mig själv och katten hela och rena. Stackars Chips har blivt van vid att bli duschad lite då och då. Inte för att jag egentligen tror att hon är smutsig men det känns liksom bra att ägna en stund åt att tvåla in det stackars livet och sedan torka henne torr medan hon tittar förebrående på mig och tycks sägat att "även du min Brutus".

Det konstiga är att jag är sådan pedant när jag bor själv, men så snart jag flyttar ihop med en kvinna så blir jag en riktig snuskpelle. Då får kvinnan tjata och gnata på mig länge och väl innan jag masar mig iväg för att lite håglöst vifta med dammsugaren på golv och mattor. Märkligt. Har säkert nått med patriakatet att göra kan jag tro.

Men som sagt så har jag svårt för stökighet och smuts. Jag dammar, dammsuger och moppar för glatta livet mest hela tiden.

Men idag så får det vara. Här är redan så rent det bara kan bli så det finns liksom inget att leta upp. Så jag får se om mina planer på att ta mig till staden går i lås. Det ska bli intressant att se hur det går.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jag blir djupt avundsjuk för att du iaf orkar hålla ditt hem och dig själv helt och rent.....mitt hem är ju numer klassat som ett katastrofområde, och då och då är det verkligen sunkvarning på mig :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback