Fått saker och ting gjort

Ojajaj vad jag känner mig nyttig. Har städat köket, rensat kattens låda (lika mycket ett bläjobb som alltid. Är man inte där och tömmer var femte minut så är det överfullt med små kattkorvar. Katten måste vara det enda kända djur som skiter ut mer än de äter). Varit nere i källaren och bokat en tvättid och fick med min soppåsar upp så nu har jag det med.

Innan dess var jga och pantade mina tomburkar. Tänk, jag blir lika förvånad över mängden med plåt jag skramlat med mig. Har jag verkligen druckit allt det där, brukar jag fråga mig. Men kommer jag överrens med mig själv om att det är någon av mina grannar som smygsuper i min lägenhet på nätterna. Lite mjölk fick jag köpt. Ja mjölk och hrmfh host host.

Vad jag sa, jo, eh, lite pyttelite ulligulligt lite öl. Ifall jag blir törsdig menar jag. Men det var så lite att det knappt märktes.

Äh, va fan, det är ju sommar ju. Så får det bli, nu när det är som det är med det.

Nu sitter jag och väntar på bussen som går lite senare. Då ska jag, upplivad och nertaggad av ölen, hoppa på den med glatt humör och åka in till La Stada och tant mamma. Hon blir säkert glad när jag kommer och luktar eu de öl.

Innan dess kan jag passa på att, tja... pilla i naveln eller nått. Det blir nog bra kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja hos dig lyser ju iaf flitens lampa ganska ofta, iaf om man ska jämföra med mig :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback