Inget får jag gjort

Nope. Det blev inga chips eller nån dricka. Jag bestämde mig för att skjuta på den festen tills i morgon istället. Det blev en kanna thé istället och en cigg under fläkten i köket. Inte så illa det heller. Ringa till tant mamma fick jag gjort med när jag ändå var så sprudlande av liv.

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska avsluta dagen. Med en god bok, en bra DVD-film eller nått av allt det kassa som de visar på tv? Lite hungrig är jag med mitt i det hela. Kanske skulle man koka lite spagetti och sleva i sig? Nä, för sent för det.

Som vanligt när jag ska bestämma något så får jag fundera på det hela en stund. Sen blir det vad det blir. I vilket fall som helst så tror jag att jag snart kommer gå och lägga mig för jag är fortfarande rätt så trött av någon märklig anledning. Dagen har gått sin gilla gång och jag har väl faktiskt inte fått något gjort förutom att jag diskat en maskin och dessutom tömt den men det räknas ju knappast. Inte många kalorier man gör åt när man gör det så att säga.

Nä, detta blir ju bara meningslöst pladder. Värre än vanligt menar jag alltså. Lika bra att vara tyst som en mussla en stund i stället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback