Mellan tagningarna

Uscha. Den där känslan av att något fattas jagar mig idag med. Som att äta men aldrig bli mätt. Jag kan för mitt liv inte sätta fingret på vad det är som fattas. Kan bara hänga med i svängarna och hoppas jag inte ramlar av.

I morgon ska jag in till La Stada för att ta prover. Givetvis kan man bara göra det på förmiddagen så det blir till att ramla ur sängen med ett leende och sätta sig på Gula faran och köra in till mottagningen för att bevisa att jag inte dricker (för mycket). Men det blir väl bra kan jag tro. Nu har jag ju inte rört en öl eller liknande på två veckor så det borde funka kan man tro.

Men det är i morgon. Innan dess ska jag få den här dagen att gå med utan att jag kryper ur skinnet. Jag avslutade en bok igår, Dan Browns "Gåtornas palats". Helt ok bok måste jag säga. Nu gäller det att hitta en ny bok. Jag har knaprat in på de olästa böckerna, ialla fall de som är uppackade, så det börjar tryta i bokfloden. Jag tror jag ska sikta på Ernst Brunners "Fukta din aska" som handlar om Bellmans liv och leverne. Jag började på den en gång men då var jag inte i läge att läsa, jag kunde inte få den ro som behövs för att läsa. Men nu är jag ju lite bättre så det borde gå bra att tränga in i Bellmans värld.

Jo, så får det bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback