Min obotliga lever

Jag måste vara den enda alkoholisten med papper på att jag är nykter. Nu pratar jag inte om de där tråkiga nyktra alkoholisterna som blir upprörda bara man tar en chokladpralin, utan oss alla som är alkisar och dricker. Det är nått fel på min lever. Den vägrar brytas ner, den står upp för husse.

Fast det klart, när jag tänker på saken så har jag druckit sorgligt lite det sista. Humphrey Bogart och Sinatra vänder sig i sina gravar. Men ändå. Visst har jag tagit en klar. Visst har jag druckit en pilsner eller 6 ändå så vägrar min lever skvallra. Den säger "allt e grönt, killen är klar och färdig". Det gör mig nästan rädd. Troligen kommer jag bli gul en vacker aprildag och död nästkommande sommar.

Men visst är det praktiskt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Låter som mitt X lever!!! Och han har levt betydligt mkt hårdare än du med blandmissbruk där alkoholen alltid utgjort den största posten, dessutom har han hepatit-c. Det är fanimej helt otroligt!!! Jag börjar tro att den karln kommer överleva oss alla.



Nåja, nu är han 52 och jag vet inte hans leverstatus NU, men han verkar ju inte ha ngr känningar iaf. Men när han var i din ålder var han riktigt risig, men ändå var hans leverprover hur bra som helst.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback