Mina planer

Uscha. Jag känner mig inte det allra minsta i form. Nått är vajsing i kroppen. Trött som bara den, alltså tröttare än jag brukar vara och det är inte illa det. Känner mest för att dra det berömda täcket över skallen och fortsätta sova tills jag är pigg igen. När nu det blir av. Men bästa medicinen efter en sån här sovmataron brukar vara att sätta lite fart för att vänja kroppen vid att man faktiskt kan göra annat än bara sova i livet.

Så det får väl bli en tur in i duschen och sedan ska jag väl sätta mig på Gula faran för att åka till en noga utvald affär för att inhandla lite varor. Tant mamma hade ringt i går när jag sov så jag får väl kolla vad hon ville. Kanske var det nått ärende jag behöver åka på, så då har man det att göra med. Sen var det ju städning av lägenhet på schemat med. Inte för att det är så lortigt, men det känns gott att börja helgen med nystädat.

I helgen ska jag nog ligga lågt. Göra så lite som möjligt. På måndag ska jag ju ta prover i La stada, sen finns lite planer på att jag och Nelson ska sammanstråla. Men de är högst preliminära. Det är så mycket som ska funka för att vi ska träffas eftersom vi båda är som vi är med ångest och elände. Men man kan ju sikta på det i alla fall.

Så, lite har jag att göra i dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback