Mitt namn är ****

Ok. Så jag gillar inte blondiner förutom Marilyn Monroe. Men ärligt talat, det blir svårt att se på "My name is Earl" efter detta.



Kommentarer
Postat av: Lina

Har en designutlottning i min blogg just nu! Gå in på min blogg så får du veta mer, :).

Postat av: Miss Borderline

SÅ, där förlora du en vän.....bara sådär....pga ETT ENDASTE kort och dumt blogginlägg....ja ångra dig kan du ju göra, men nu är det försent!!! en mkt arg blondin som muttrar att VIGGO gillar nog blondiner iaf...SÅ DET SÅ

2008-08-01 @ 16:23:45
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: WoB

Nja, att säga att jag inte gillar dom var att ta i märker jag. Föredrar brunetter. Men bara för att man gillar pizza betyder det ju inte att man inte kan äta en god lasagne :-) Speciellt Missen gillar jag i blont, jodå, jag har sett dig, på den gamla goda tiden i Expressen.

2008-08-01 @ 21:36:55
Postat av: Miss Borderline

Det är syyyyynd om oss blondiner, dom flesta män föredrar brunetter :(

Jag vill oxå va brunett men jag trivs ju inte i det, vet inte varför.....BTW tror Viggo oxå föredrar brunetter, iaf om man ska se på hans ex. fruar (ja för att vara korrekt så har han bara varit gift en gång, men vi kan ju kalla alla för fruar....å alla är väl inte så många för jag känner bara till två....men dom var brunetter...och ev har han en dam nu, och hon är brunett....ALLT hopp är ute för mig.....det är gångavstånd till Älvsborgsbron....)

2008-08-02 @ 15:23:29
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback