När jag velar

Äh, detta går ju skitdåligt. Jag sitter och velar fram och tillbaka om jag ska åka till affären eller inte. Vilka jävla konstiga problem man skaffar sig. Egentligen är det väl inget att lura på, bara att slänga på sig sandalerna och hoppa upp på gula faran för att åka iväg. Men inte jag inte. Nä, då ska de sittas och fundera sönder problemet, som egentligen absolut inte är något problem. Liksom bara att göra det.

Men jag skakar på mjölkpaketet och räknar cigg för att se om jag kanske kan vänta med att åka till i morgon. Men för helvete, det tar 20 minuter allts som allt kan jag tänka mig att åka iväg och köpa lite mjölk och ett paket cigaretter. Svårare än så är det ju inte.

Jag måste vara född på tvären eller nått eftersom jag aldrig kan bestämma mig för det allra minsta på en gång. När jag ska välja pizza sitter jag med den lilla menyn i timmar innan jag bestämmer mig och sedan lever jag i några timmar i trygg förvissning om att jag valde fel och egentligen skulle valt något annat.

Men nu har jag bestämt mig. För att röka en cigarett och dricka en kopp kaffe alltså. Affären hinner väl stänga innan jag bestämt mig, så då är ju det hela löst.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Här kommer några tröstens ord från Missen: Själv kan jag fundera på om jag ska gå till närbutiken som ligger ungefär 20 sekunders gångväg från mitt hus.....när jag väl har kommit fram till hur jag vill göra så har affären redan stängt hursomhelst (klocka 21.00).

Varför utsätta sig för besväret att välja pizza.....Missen köper samma pizza jämt, och på det viset behöver jag ju heller aldrig vidga mina vyer....suck, sikket liv man lever!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback