Tick tack. ...

Tick tack. Tiden går. Jag får inget gjort. Fast när blev det en nyhet? Sitter och funderar på att gå in i duschen. Men det landar bara i tanken på. Är det ens någon mening med att gåp och duscha när man ändå kommer vara dyngsur om någon timma igen? Fast jag behöver åka till affären så kanske skulle man tänka på sin omvärld lite. För en gångs skull liksom :-)

Just sådana här dagar känns det änn mer att man är ensam i livet. Hade jag haft någon att leva med nu skulle man säkerligen suttit vid en sjö och druckit Fanta och haft det bra. Men jag vet inte. Åka till stranden ensam känns ju nästan lika kass som att gå på bio ensam. Lite tragiskt sådär. "Titta på farbrorn i skägget där som sitter ensam. Tänk på att så blir det kära barn om ni inte sköter er i livet", liksom.

Nä, det blir väl att åka till affären, köpa den där Fantan och sedan dricka den här hemma på balkongen. Som den ensamvarg jag trots allt är. Varför bryta ett väl inövat mönster? Hade jag bara min bil skulle jag åka till ett fint naturområde som heter Hoffsnäs och som ligger någon mil härifrån. Där kan man sitta själv vid stranden om man har lite tur. Nja, inte vid badstranden, men längs med vägen finns det några bra ställen med. Men men, ingen bil har jag som är redo att startas.

Nä, jag får sluta gnälla nu. När det äntligne är fint väder sitter jag inomhus och gnäller som en gammal bitter man. Nä, ut i världen får jag ta mig. Bums, skit i dusch, på med kortbyxor och upp på mopeden minsan.

Kommentarer
Postat av: halfbreed

Men kan du inte ta gula faran till det fina badstället? Skönt å åka moppe i denna värmen...

2008-07-27 @ 22:01:29
Postat av: Miss Borderline

Nämen så du säger hahaha....ja om att varna barnen hehe.

Nä för fan, njuuuut av att sitta vid sjön ensam, läsa en bok å slippa konversera.....å tänk va skönt att gå på bio själv utan nån som sitter brevid å böjer sig fram å ska säga nåt stup i kvarten....det är SÅ man får tänka när man är som vi jepp....Missen har talat


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback