Varmt, varmt, varmt

Vartenda fönster står på vädring och en mild bris flyter genom min lägenhet och skapar korsdrag men inte blir det svalare för det. Jag har tidigare påstått att det inte blir så varmt här rakt under taket men jag börjar tro att det kanske var lite väl tidigt att dra den slutsatsen. Jag sitter och svettas lite sexigt medan Chips har förflyttat sig från balkongen till "sin" fåtölj och där ligger och tvättar sig frenestiskt.

Själv är jag inte lockad alls av att slicka mig själv ren, men en dusch vore inte fel för som det ser ut nu så har jag smält bort lagom till kvällen. Lite svalt vatten kanske kan ändra på det tänkte jag. Jo, det får nog bli så tror jag.

Men jag vill för allt i världen inte bli av med värmen. Hellre varmt än kallt, i alla lägen. Så jag hoppas att SMHI har fel när de lovar både kallare luft och mer regn till helgen. Nä, låt himlens härskare solen regera ohotat av dumma moln, ialla fall om dom inte är små bulliga, ulliga gosemoln. Dom kan få driva omkring bäst de vill. Men inga gråa täcken som släpper ifrån sig kallt vatten titt som tätt.

Länge leve sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback