För en gångs skull

Ojojoj, jag skulle flytta på en låda och det högg till i ryggen som av knivar. Jag känner på mig att detta kommer bli en lång dag. Egentligen har jag lovat att åka till min tant mamma för att städa men det fixar jag inte idag. Det får bli i morgon eftersom jag ändå ska in till stan då för att vara med på min dotters utvecklingssamtal. Då ska jag passa på att köra ut mopeden med så att jag har den här.

Hua, det tar på den late att få iordning på allt känner jag. Sen retar det mig att jag inte har allt här. Jag kan tillexempel inte hänga upp några tavlor eftersom alla mina verktyg ligger antinge hos före detta frun i hennes källarförråd eller i det lilla träslottet. Så tavlorna står där i ett hörn och retar mig. Jag kan inte ens skruva ihop mitt skrivbord utan verktyg. Fasen jag måste lösa det här med att få loss alla saker från de där förråden.

Det är lite lustigt. Jag sitter här och lurar på allt som jag behöver göra men jag får inget av det gjort. Jag bara maler om samma saker om och om igen utan att ens lyfta på arslet för annat än att koka kaffe. Illa.

Nä. Lite fart nu Carlzon, för en gångs skull.

Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Nu får du faktiskt vara glad och se till att du får nåt gjort!!!!
Skärpning

2008-03-11 @ 11:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback