Livet går enna som upp och ner

Tänk hur fort livet kan svänga. Visst är det fantastiskt. Just nu mår jag skit. Men det gör mig inte så mycket för jag vet att det kan ändra sig tillbaka till högsta lycka igen i ett enda huj. Före detta frun, ni vet hon jag inte skulle skriva om mer eftersom jag lämnat henne bakom mig har tjaffsat hela dagen. Allt har man fått ta och svälja som en duktigt hora. Jag är inte vatten värd och det värsta hon någonsin hört var att vi skulle varit ihop ett år innan hon lämnade sin före detta. Eller före före detta vid detta laget. Ok, hon hade en poäng där, det handlade bara om 8 månader. Men ändå.

Men jag orkar inte bry mig längre. Helt plötsligt är man inte vatten värd och hon påstår att det inte har det allra minsta med att hon träffat en ny. Tja, vem vet. Jag är inte lätt att tas med, det vet jag. Men ändå. Borde man inte kunna ha någon form av kommunikation som inte inbegriper förolämpningar?

Jaja, som sagt. Livet ligger framför mig och jag har allt tid i världen på att vänta på nästa byte.

Till henne, kvinnan jag kommer möta, eller kanske redan har mött har jag bara att säga:


Kommentarer
Postat av: Nelson

+1 En till som inte mår bra här! usha! Sover kasst och har daglig ångest... Bara ett par dagar sedan mådde hur bra som helst.. att det kan vända så snabbt.

Kul att läsa att du snöat in på våra hjältar DM igen! : )) Visst är dom bra!! Shite.. Skall nog ta och rippa ner mina DM CD's med..det var ett tag sen...

Krya på sig Calle! Och ha en riktigt trevlig påsk! Älskar dig mannen!

2008-03-20 @ 06:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback