Tokigheter

Chips, min katt har fått tuppjuck. Hon har en hel jäkla lägenhet att vara i men så väljer hon att vara i skåpet under diskbänken. Hela nätterna så hör jag hur hon desperat, närmast febriskt, försöker öppna den förbaskade skåpsluckan till paradiset, sen när hon väl kommit in så hör jag hur hon lika desperat krafsar på dörren för att komma ut. Jag menar, det måste väl finnas roligare ställen att vara på än under diskbänken. Kan man tycka.

Själv har jag tydligen valt sovrummet som mitt favoritrum. Där ligger jag på sängen och stirrar i taket, läser lokalblaskan eller helt enkelt sover. Mest hela tiden. Jag gör små korta utflykter till toaletten eller till datorn. Men sen är det inte mycket mer. Se där en tillvaro.

Men vi kanske inte är så tokiga varken katten eller jag. Nu sitter jag ju i vardagsrummet och katten ligger på en hoprullar matta bredvid mig. Så vem vet? Det kanske blir folk av oss med.

Kommentarer
Postat av: Britt Andersson

Du är väl mer människa än de flesta som bara trampar på i "grottekvarnen", utan att tänka på nå´n annan än sig själv!

ta da´n som den kommer utan stress och press, du kommer att "se ljuset i tunneln", bara du väntar.

Har du fått tillbaka ditt körkort än för i så fall så kunde du ju hyra en "lätt lastbil" så att du får hem dina saker från fd frun? Jag tror nog att din kusin Esko ställer upp och hjälper dig, han verkar vara en juste prick!

Chips verkar också vara en mysig prick, precis så som katter ska vara, lite bus och mycket gos:)

Ha det jättebäst, för det är du värd tusenfalt!! Som du har kämpat borde du få nå´n medalj eller nått!

KRAMAR

2008-03-21 @ 12:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback