Dundervirus tror jag bestämt

Jösses. Det måste vara ett monstervirus som attackerar mig med full kraft eftersom jag är så förbenat trött. Men jag kan inte sova heller eftersom jag vaknar hela tiden av att jag har ont i halsen. Så jag hasar mig fram mellan sängen och vardagsrummet. Jag hyser planer på ge mig iväg till affären men jag orkar bara inte. För tusan, jag orkar inte ens ta mig in i duschen.

Städa behöver jag göra med. Men den här jäkla tröttheten gör vartenda rörelse jobbig. Kanske skulle jag ge upp slaget helt och hållet och bädda ner mig och sova det jag kan. Men som jag redan sagt en gång idag, jag har inge lust att sova bort hela livet.

Chips har tagit en paus i ylandet och sover i fotöljen bredvid mig. Hon har rullat i in sig så att man knappt kan se vad som är fram eller bak på det lilla knytet. Men jag ser att hon inte är helt borta för öronen snurrar runt i skallen på henne när hon lokaliserar olika roliga ljud runt omkring sig. Men inget av ljuden verkar vara tillräckligt spännande för att hon ska lyfta på huvudet.

Ute är vädret grått och tråkigt och lockar inte till några utfykter precis. Jag skulle egentligne helst åka in till stan för att handla lite. Både för att det är bra mycket billigare där och för att de har större utbud av varor. Men jag drar mig för att sätta mig på mopeden och åka så långt när jag mår som jag gör. Men på ICA-MAXI har de en kaffekvarn så att man själv kan mala sitt kaffe. De har samma apparat på COOP-FORUM men det ligger ju lite längre bort från mitt håll sett. Men det är himla mumsigt det där kaffet. Flera olika sorter finns det med så man kan expreimentera med olika smaker och dofter och styrkor. Men 40 minuter på mopeden, är det verkligen värt det när man är så förbannat trött att man nästan har svårt att hålla upp ögonen när man sitter här och skriver?

Nä. Jag tar nog och åker till Tempo här i VIskafors och handlar det allra nödvändigaste som mjölk och kaffe. Resten får nog vara till i morgon då jag hoppas att jag mår bättre.

Jo. Så får det bli minsan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback