En morgon till på samma dag

Oj då. Det verkar som om jag fastnat i bromsläge. Kanske är det höjningen av mina tabletter eller så är det de där 42 timmarna jag var vaken häsomsistens, men trött är jag. Jag lade mig för att sova en liten stund och vips så stack tre timmar sin kos och jag vaknade upp till "en andra morgon" så att säga. Jag fick börja om igen med kaffe och cigg och nu sitter jag och är banne mig fortafarande lika trött som jag var innan.

Jag kollade i FASS om trötthet fanns med som biverkan på de där pillren och jajamen, det gjorde det. Så det klart att när man dubblar dosen som jag gjort nu så blir man lite pömmig initialt. Men det går säkert över kan jag tro. Fast jag är hellre trött än har ångest så valet är lätt.

Jag sitter just och funderar om jag ska dammsuga lite här i lägenheten. Chips fäller så det står härliga till, hon byter väl från vinterpäls till sommarpäls kan jag tro för det står som ett moln av katthår kring henne där hon ligger i ena fotöljen och sover.

Men innan jag ger mig in i några sådana göromål så tror jag att jag ska ställa mig i duchen och rengöra mig själv. Jag har löjligt ont i axlarna så lite varmt strilande vatten på ryggen kanske gör susen.

Tyvärr är den där goa solen och sommarvärmen som bortblåst och regnet hänger i luften utanför fönstret. Men jag kanske tar en tur med mopeden iall fall. Mest för att ha något att göra. I morgon hoppas jag att det inte regnar i alla fall för då tänkte jag ta en tur in till stan för att hämta mina mediciner på apoteket och besöka tant mamma. I alla fall är det så planerna ser ut för tillfället. Men det där kan ju ändra sig har jag märkt.

Nä, lite mer kaffe sen så sätter jag fart. Kanske....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback